banner-fodbold.jpg

SPRING-FODBOLD 10. KLASSE

Brænder du for både spring og fodbold?

Spring-fodboldklassen er den oplagte kombination mellem spring og fodbold på Flemming Efterskole. Klassen er for dig, der bare vil det hele, og som er vild med både spring og fodbold.

Du har muligheden for at få ekstra meget spring- og fodboldtræning, hvor den boglige undervisning bliver integreret på en ny og spændende måde i dagligdagen.

Kort sagt: Vil du både spring og fodbold - så er det her klassen for dig!

To daglige træningspas: 10-14 timers træning om ugen

For klassens elever bliver der to daglige træningspas med fordybelse i spring og fodbold. Hver enkelt elev får personlig træning og træningsplan.

Som almindelig elev på Flemming Efterskole har man mulighed for at træne spring og fodbold op til otte timer om ugen – derudover aftener og weekender. Spring-fodboldklassen træner 10-14 timer om ugen, og klassen elever vil få et år med fuld fokus på deres udvikling.

Se et skema her.

Med eller uden afgangsprøver

Du kan vælge enten at tage din 10. klasses afgangsprøve i dansk, matematik og engelsk, eller du kan vælge en prøvefri 10. klasse. Yderligere vil klassen have fysik, hvor vi vedligeholder faget, så eleverne stadig er klar til en ungdomsuddannelse, og der er der mulighed for at vedligeholde tysk.

Den boglige undervisning

I de boglige timer dansk, engelsk og matematik vil eleverne opleve integrationen med at leve som en fokuseret springer og fodboldspiller og samtidigt blive gjort parate til en ungdomsuddannelse - akkurat ligesom skolens øvrige elever.

Herudover vil klassen arbejde projektorienteret, hvor det er fremtidens kompetencer såsom kreativitet, opfindsomhed og samarbejde, der bliver prioriteret i undervisningen.

En del af efterskolelivet

Eleverne i Spring-fodboldklassen vil indgå i efterskolelivet på lige fod med skolens øvrige elever. De bor selvfølgelig sammen, spiser sammen, er en del af musical, skitur, gymnastikopvisninger osv. De har stadig mulighed for at vælge skolens øvrige valgfag såsom fodbold, musik, håndbold, dance osv.

Se alle valgfag her.

Krav og forventninger

Som elev i Spring-fodboldklassen skal man have lyst til at træne spring og fodbold rigtig meget, og det er vigtigt med en høj træningsmoral.

Det er nødvendigt at have en FSA for at komme i betragtning til Spring-fodboldklassen. Både forældre og elev skal være indstillet på, at eleven ikke får en 10. klasses afgangsprøve, hvis man vælger den prøvefri 10. klasse. Det er kun muligt at vælge tysk som valgfag en enkelt gang om ugen.

Få en plads i Spring-fodboldklassen

Er du ikke indmeldt på Flemming Efterskole, men har lyst til at blive en del af Spring-fodboldklassen allerede fra næste skoleår, kan du tilmelde dig her.

Hvis elever fra fremtidige årgange har lyst til at skifte over, skal de skrive en mail til info@flemmingefterskole.dk