topbillede-tumbling.jpg

TUMBLER 10. KLASSE

Spring og tumbling hver dag

Tumblerklassen giver dig mulighed for en anderledes 10. klasse på Flemming Efterskole. Klassen er for dig, der vil noget mere med spring og tumbling, og det er derfor er det en klasse med meget springtræning.

To daglige træningspas: 9-14 timers træning om ugen

For klassens elever får to daglige træningspas med fordybelse i spring og powertumbling. Hver enkelt elev får personlig træning og træningsplan.

Som almindelig elev på Flemming Efterskole har man mulighed for at springe op til otte timer om ugen – derudover aftener og weekender. Tumblerklassen træner 10-14 timer om ugen og skal deltage på skolens teamgymhold.

Se et skema her.

Med eller uden afgangsprøver

Du kan vælge enten at tage din 10. klasses afgangsprøve i dansk, matematik og engelsk, eller du kan vælge en prøvefri 10. klasse. Yderligere vil klassen have fysik, hvor vi vedligeholder faget, så eleverne stadig er klar til en ungdomsuddannelse, og der er mulighed for at vedligeholde tysk.

Projektorienteret undervisning

I de boglige timer dansk, engelsk og matematik vil eleverne opleve integrationen med at leve som en fokuseret springer og samtidigt blive gjort parate til en ungdomsuddannelse, akkurat ligesom skolens øvrige elever.

Herudover vil klassen arbejde projektorienteret, hvor det er fremtidens kompetencer såsom kreativitet, opfindsomhed og samarbejde, der vil blive prioriteret i undervisningen.

En del af efterskolelivet

Eleverne i Tumblerklassen vil indgå i efterskolelivet på lige fod med skolens øvrige elever. De bor selvfølgelig sammen, spiser sammen, er en del af musical, skitur, gymnastikopvisninger osv. De har stadig mulighed for at vælge skolens øvrige valgfag såsom fodbold, musik, håndbold, dance osv. Se alle valgfag her.

Krav og forventninger

Som elev i Tumblerklassen skal man have lyst til at springe og tumble rigtig meget. Derfor er det også nødvendigt med en høj træningsmoral.

OBS: Vi forventer, at tumblereleverne som minimum kan lave araber-flik, når de starter på Flemming Efterskole.

Det er nødvendigt at have en FSA for at komme i betragtning til Tumblerklassen. Både forældre og elev skal være indstillet på, at eleven ikke får en 10. klasses afgangsprøve, hvis man vælger den prøvefri 10. klasse. Det er kun muligt at vælge tysk som valgfag en enkelt gang om ugen.

Tilmelding til Tumblerklassen

Er du ikke indmeldt på Flemming Efterskole, men har du lyst til at blive en del af Tumblerklassen, kan du tilmelde dig her.

Hvis elever fra fremtidige årgange har lyst til at skifte over, skal de skrive en mail til info@flemmingefterskole.dk.